Rubenski | Idee voor big budget-film
21715
post-template-default,single,single-post,postid-21715,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Idee voor big budget-film

Star Wars, Avengers: Infinity War, Lord of the Rings – allemaal zeer vermakelijke movie franchises. Maar waarom moet elke big budget Hollywood-film altijd over oorlog, afzien en lijden gaan? Waarom dient een conflict in dit soort films een letterlijk conflict te zijn? Ik ben zelf in elk geval een beetje oorlog-moe. Graag zie ik een big budget-film over een superhelden-picknick op het strand, waarbij de grootste zorg is of er wel genoeg koolsalade is.

No Comments

Post a Comment