Rubenski | Blog
1815
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-1815,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog: Fuck bad news!

In een ver verleden was Rubenski.nl een weblog waarop ik als een ware keyboard warrior ten strijde trok tegen religieus fundamentalisme en bijgeloof. Inmiddels ben ik wijzer. Of misschien niet wijzer, maar milder. De wereld is nog even hard en irrationeel als toen. Mijn wapens heb ik echter aangepast.

 

Onder de noemer ‘fuck bad news’ post ik op dit blog af en toe berichten die ons sombere bestaan kunnen verlichten. Berichten tégen cynisme, tégen apathie – in de praktijk voornamelijk posts over guitige beestjes, mooie dingen en inspirerende mensen.

 

Varsågod.

Zwerm

Vogelkunst: hoe zwermen vogels de meest prachtige figuren vormen in de lucht.

Bananenkunst

Anna Chojnicka maakt kunst met bananen! En dan heel simpel door in de vrucht te knijpen en prikken, totdat er donkere plekken op ontstaan. Daarna eet ze de bananen op – dus geen onnodig weggooien van goed eten. Volg haar op Instagram: https://www.instagram.com/banana_bruiser/

 

Goth vleermuizen

Zo zien vleermuizen eruit als je ondersteboven filmt. Fijne muziek ook!

 

Pijplijnfunk

Sax-speler doet een duet in zijn eentje, door te spelen bij enorme buizen. Muziek is overal!

 

 

Elke dag hoedjesdag

Elke avond wordt Chris Newsome bezocht door een dikke pad. Dus wat doet Chris? Hij maakt hoedjes voor het beestje. En de wereld is direct een beetje mooier. (klik)

 

Toeval bestaat

Zes jaar wachten op ‘happy accidents’. Je moet het er maar voor over hebben. Maar het resultaat is waanzinnig. (klik)

Vrolijke Ratjes

Om vrolijk van te worden: de Italiaanse Rachele Totaro maakte een serie foto’s van test-ratten die waren bevrijd uit een laboratorium. Inmiddels werken de meesten als chefkok in Parijs. (klik)